Praktisch

Activiteiten

Bij slecht weer

Bij geval van weersomstandigheden die belemmeren dat de activiteiten op een veilige manier kunnen plaatsvinden (onweer, felle wind, slagregen) zullen we de geplande activiteiten annuleren.

Gepaste kledij

We raden aan om comfortabele, sportieve kledij te dragen dat aangepast is aan de weersomstandigheden van de dag. Je kiest best schoenen die vast aan de voeten zitten.

Bij watersportactiviteiten voorzie je best reservekledij en een handdoek. Wetsuits en zwemvesten hebben wij ter beschikking.

Verzekering

Al onze activiteiten zijn verzekerd.

Locatie

Bereikbaarheid

We zijn bereikbaar via de Binnenvaartstraat in Houthalen. Op deze weg neem je na 300m de eerste en enige linkse afslag. Vervolgens kom je aan bij de poort van onze site. Vanaf de rotonde kan je de richtingaanwijzers WAC Limburg of Moev volgen.

Parkeren

Je kan met de auto vlot parkeren op 30m van onze loods. De parking is enkel toegankelijk voor bezoekers en leden.

Toegang

Voor de veiligheid is het domein steeds afgesloten. Om toegang te krijgen kan je een medewerker van WAC Limburg bereiken met de parlofoon aan de poort of bel je naar het contactnummer +32 496 35 53 81.

WAC domein

Eten & drinken

Zelf bieden we geen eten en drinken aan, maar op aanvraag kunnen we catering inschakelen van een externe partner. Doorheen het terrein zijn er meerdere picknick plaatsen ter beschikking waar je je eigen lunch kan eten.

Omgeving

Wij beschikken over een strand en een beachvolleybalterrein.

Sanitair

Er zijn kleedkamers en toiletten op het domein. Douches zijn niet aanwezig.

Zwemmen in de plas

Je mag enkel zwemmen in de bewaakte zwemzone (overkant van onze zone). Onder toezicht van de monitoren van WAC Limburg kan er tijdens de activiteiten gezwommen worden met zwemvest.